“Niets houdt ons tegen, zelfs de coronagolf niet, om een geweldig online carnavalsevenement te organiseren.” Thuis voor de Buis heeft met de Cranendonckse carnavalsverenigingen de handen ineen geslagen en zo is de Cranendonckse Online Carnavalsparade ontstaan.

CV Buulder Buk, Pintewippers, Muuzevangers, Roesdonkers, Heiknuuters en de Toeters. Ze doen allemaal mee aan het evenement, dat in samenwerking met Thuis voor de Buis, WSS, Propixx Livestream en Darkness Entertainment is ontstaan.

Wat zo uniek is aan deze Cranendonckse Online Carnavalsparade, is dat ieder deelnemend team kan aangeven voor welke vereniging zij met hun team willen uitkomen. Je speelt met jouw team voor een vereniging om te kijken welke vereniging over de meeste carnavalskennis beschikt. Daarnaast maakt jouw team ook nog eens kans op leuke prijzen.

Zo ontstaat er een hilarische strijd tussen alle zes de verenigingen. De groepsgrootte per vereniging maakt niet uit, want er wordt bij elke vraag naar het gemiddelde van iedere groepsscore gekeken.

Programma en tickets
Het evenement vindt plaats op zaterdag 30 januari, vanaf 18.49 uur. Het duurt tot ongeveer 23.11 uur, waarna het online ‘na-pilsen’ met een dj begint. Tickets voor deelname kosten – geheel in stijl – 11,11 euro. Die zijn¬†HIER¬†te koop.