Carnavalsmaandag in Toeterland voor jong en oud!

 

Na het uitroepen van ons kersvers Prinsenpaar Prins Ivo en Prinses Rian  (met hun adjudanten Patrick en Teun)  en de jeugdhoogheden Jeugdprins Stan, Jeugdprinses Daphne en Jeugdadjudante Nikki heeft het Carnavalsvirus het overgenomen van …..

Een paar weken geleden hebben De Toeters al aangegeven dat een aantal activiteiten verzet gaan worden naar het weekend van 27 t/m 29 mei, waarover later meer natuurlijk.

Destijds was nog onduidelijk of er misschien iets mogelijk zou zijn tijdens de carnavalsdagen. Met de versoepelde maatregelen is het zeker wél mogelijk om iets te gaan ondernemen. De afgelopen week is er overlegd met verschillende Schootse carnavalsverenigingen met de vraag of we samen iets zouden willen organiseren. Fantastisch om te merken dat hier positief in mee wordt gedacht. Na overleg is dan ook besloten om op carnavalsmaandag 28 februari een leuke, gezellige carnavalsdag in Budel-Schoot op te zetten. Normaal zou om 14:11 uur de Bonte Optocht door Toeterland trekken maar dit jaar zijn de deuren van De Reinder op dit tijdstip geopend en hopen we vele carnavalsliefhebbers te mogen verwelkomen. In de middag is het programma vooral gericht op iedereen die van carnaval houdt. Jong en oud, families waarbij we naast heel veel kinderen ook pappa´s/mammaś, opa’s/oma’s willen uitnodigen. Muziek voor jong en oud, lekker ouderwets carnaval vieren met bijpassende muziek en leuke alternatieven voor elk wat wils.

De Reinder blijft de gehele dag open zodat de gezellige familiemiddag door kan lopen in een sfeervol Toeterbal in de avond. Een maandagavond voor iedereen waar de huidige prinsenparen en hun aanhang, samen met alle carnavalsvierders en verenigingen hopelijk wederom een geweldig feestje kunnen vieren. Iedereen is welkom om er een sfeervol en fantastisch feest van te maken maar let op, vanwege de huidige maatregelen is er voor maximaal 500 personen plek en vol =vol.


Carnaval in Toeterland, YES het mag weer!