Natuurlijk bent u al op de hoogte, heeft u het al gehoord op Schoot, bij De Reinder, de Plus of in de huiskamer… De Toeters bestaan dit seizoen 66 jaar. Maar liefst 6 x 11 jaar wordt er al carnaval gevierd in Budel-Schoot. Dat we daar supertrots op zijn mag iedereen weten. Als allereerste carnavalsvereniging in de omgeving hebben wij die mijlpaal bereikt. Dat laten we natuurlijk niet zonder slag of stoot voorbijgaan. Gedurende dit carnavalsseizoen werken we met zijn allen toe naar het hoogtepunt en dat is het weekend van 25 en 26 mei 2019. In dat weekend zal een tent op het Stationsplein het centrale hart van alle activiteiten zijn. Op zaterdag 25 mei zal vanaf 19:00 uur een heus “Oktoberfeest” gaan plaatsvinden. Een feest waar waarschijnlijk weer “nieuwe” historie geschreven gaat worden, immers een Oktoberfeest in mei, dat kan alleen bij De Toeters. Op deze avond zal de 9 koppige band “Die Powerhosen” (www.diepowerhosen.nl) samen met dj. Frank Groenen de tent op de kop zetten. Natuurlijk vinden wij het fantastisch als alle feestgangers in “oktoberkleding” naar de tent komen. We gaan er een giga schönes fest van machen!

  

Op zondagochtend 26 mei starten we iets rustiger met frühshoppen samen met de geweldige kapel “D’Einder muzikanten” die ongetwijfeld de zaterdagavondsfeer terugpakken. Daarnaast is niemand minder dan toptonprater Berry Knapen (al 8 x Brabants kampioen) in de tent te gast die zeer zeker de lachspieren zal activeren. In de middag gaan we proberen om de sfeer van de maandag voor de optocht (altijd georganiseerd door “De Gekken”) in de jubileumtent te krijgen. Deze activiteit, de 11e + enne zonnig noa de maondig vur d’n optocht, wordt verzorgd door Feest dj Hardy.

     

Kom naar het feest van 66 jaar c.v. De Toeters op  25 & 26 mei op Stationsplein in Budel-Schoot (gratis entree). Bent u er zich van bewust dat de mogelijkheid bestaat dat u over 66 jaar op de website van De Toeters pronkt wanneer ze hun 132 jarig jubileum vieren