Bonte Avond c.v. de Toeters, even voorstellen “SiU, Kick Off enM.W.”

SiU — Kick Off — M.W.

 

Op donderdag 31 januari, vrijdag 1 februari en zaterdag 2 februari 2019 vinden de bonte avonden van CV De Toeters in Budel-Schoot plaats. Iedere week stellen de deelnemende artiesten zich aan jullie voor. Het spits wordt afgebeten door de dansgroepen.

Dit jaar treden   samen op tijdens de bonte avonden bij de Toeters. Ze bundelen de krachten om samen een mooie performance neer te zetten. En dit jaar zult u de garde dans ook weer voorbij zien komen. Ze kunnen niet wachten om op het podium te staan en stellen zich graag even aan u voor:

SiU en Kick Off

Na een heel druk jaar, zijn de voorbereidingen voor de Bonte Avonden in Schoot weer in volle gang. En we hebben er weer ontzettend veel zin in!
Met onze dansleraar Tobias Sanders hebben we de lat weer hoger kunnen leggen. Sinds kort hebben we een aantal jongens onder onze dansers en hebben we voor het eerst een wedstrijdgroep. Dus we blijven in beweging!
We zijn het afgelopen jaar op diverse activiteiten te zien geweest, zoals Rock around Locomotion in Maarheeze, de braderie in Schoot, Maarheeze en Budel, opening van de kermis in Schoot, natuurlijk op onze eigen dansmiddag in oktober en bij de intocht van Sinterklaas en de Kerstmarkt in Schoot. Ook hebben we in de afgelopen maanden 2 videoclips opgenomen, dus we hebben niet stil gezeten. Een en ander is ook te zien en volgen via onze facebookpagina. Maar de Bonte Avonden in Schoot blijven voor ons nog altijd de kers op de taart!
Al heel wat jaren openen we de Bonte Avonden met heel veel plezier en proberen we met onze dansen een aanvulling te zijn op de rest van de acts deze avonden. We hopen dan ook dat iedereen komend jaar weer komt kijken om er zo weer een 3-tal geweldige avonden van te maken!

     

M.W.

Hallo allemaal wij zijn M.W,
We zijn super enthousiast dat we mogen optreden tijdens de bonte avonden van de Toeters in Schoot.
Even over ons:
Ons team bestaat uit 13 meisjes.
Tijdens de les behandelen we de soorten stijlen van hiphop en leren we choreografieën. Wij trainen iedere woensdag en vrijdag avond, bij Sportivo in Budel. Onze dansdocent is Mikki Martens.
We kunnen niet wachten om op te treden, en te laten zien waar wij voor hebben getraind.
Hopelijk zien we u op de bonte avond!

2018-12-10T07:38:31+00:00