Carnaval in Toeterland?

De elfde van de elfde, voor iedereen met een carnavalshart een datum waarop het een en ander begint te kriebelen.
Logischerwijze ook dit jaar,  al nam c.v. De Toeters een aantal weken geleden reeds de beslissing om alle carnavalsactiviteiten voor het komende seizoen af te lassen.
Eén en ander heeft natuurlijk flink wat consequenties. Zo zullen onze hoogheden, Prins Teun I, Prinses Daphne, Jeugdprins Luuk en de adjudanten Riley, Theo en Rick dit jaar geen opvolgers krijgen en blijven ze officieel nog de scepterzwaaiers van Toeterland. Een unieke situatie waaraan ook zij bij de start van het carnavalsseizoen vorig jaar nooit gedacht hadden.

Ook voor de vele carnavalsverenigingen, optochtdeelnemers, artiesten bonte avond en de vele vrijwilligers die elk jaar in Budel-Schoot te vinden zijn is het een aderlating dat er dit jaar in Toeterland geen carnaval gevierd wordt. Het aankomende seizoen zouden er flink wat jubilea gevierd gaan worden in Toeterland daar er verschillende carnavalsverenigingen 11 , 22 of zelfs 44 jaar bestaan. Wat De Toeters betreft is uitstel geen afstel!

Iedereen heeft begrip voor de genomen beslissing, wat niet wil zeggen dat er gebaald wordt.
Natuurlijk hopen we dat velen hun carnavalsenergie opsparen om dubbel en dwars terug te komen in betere tijden wanneer dit weer mogelijk is.

Gebeurt er dan helemaal niets in Toeterland? De Toeters zijn achter de schermen aan het proberen om toch iets te gaan organiseren.
Zo is het contact met basisschool De Wereldwijzer opgestart om een heus Wereldwijzer Jeugdprinsenpaar met Adjudant(e) in het leven te roepen.
Dit unieke drietal zal een mooie plek gaan krijgen in De Toeterkrant. U leest het goed, er gaat gelukkig wel een editie van De Toeterkrant komen.
Een bijzondere krant met interessante wetenswaardigheden over carnaval in Toeterland. Daarnaast zullen alle adverteerders van het vorig jaar gratis vermeld gaan worden. Dit om ze een hart onder de riem te steken in deze bijzondere tijden!

Op de website en facebookpagina van c.v. De Toeters houden we u op de hoogte van eventuele nieuwe ontwikkelingen.
We proberen er samen het allerbeste van te maken!

Natuurlijk wenst c.v. De Toeters iedereen het allerbeste toe. Blijf gezond en blijf vooral goed op elkaar passen!