Zaterdagavond 25 mei, vanaf 19:00 uur is de tent open en vieren we het Oktoberfest in mei. Gratis entree en vol = vol. De mogelijkheid bestaat om halve liters te drinken, met dank aan De Bout uit Soerendonk.  Hiervoor “leen” je voor € 5,- een bierpul (met pulbon) waarmee je je eigen pul hebt. Bij het naar huis gaan lever je de pul EN de pulbon weer in en ontvang je natuurlijk je geld terug. Voor het snel en vlot verloop in de organisatie raden we aan om € 5,- cash bij je te hebben!

Op zondag 26 mei, rond het middaguur, zal er in het bijzijn van hopelijk heel veel ex-hoogheden van c.v. De Toeters een kunstwerk (ontworpen door Jorrit de Kort en door de lassers van de bouwhal (voor Bert Verhees) in elkaar gezet, onthuld worden wat op een later tijdstip een mooie plek krijgt in de dorpskern van Budel-Schoot. Hiermee krijgen De Toeters een blijvende herinnering aan dit feestweekend en de 66 jaar historie die ze al met zich meedragen. Natuurlijk nodigen we iedereen uit om bij deze onthulling aanwezig te zijn.

 

Samenvatting van het feestweekend!

Zaterdag 25 mei

Vanaf 19:00 uur Oktoberfest met Die Powerhosen en dj Frank Groenen

Zondag 26 mei

Vanaf 10:30 uur Frühshoppen met D’Einder Muzikanten, Jac Kuppens en Berry Knapen. Ook voor de kinderen is het feest met de “Kids Club” (van schminken, knutselen tot springkussen) Rond het middaguur onthulling kunstwerk gevolgd door fotomoment van alle ex-hoogheden die Toeterland ooit heeft gehad. Aansluitend, rond de klok van twee uur, DJ Hardy met het eerste Cranendoncks Beer Pong toernooi.