Prinsenbal c.v. De Toeters

Op zaterdag 4 januari vanaf 20:00 uur is De Reinder helemaal klaar om de nieuwe Prinselijke hoogheden van c.v. De Toeters te onthullen. Voordat dit bekend wordt gemaakt zal er logischerwijze eerst afscheid genomen worden van de hoogheden van het afgelopen seizoen. Zij beleefden met z’n allen een fantastisch jubileumseizoen en nog één keer kunnen ze hiervoor bedankt worden door alle aanwezigen die samen met hen dit geweldige carnavalsjaar beleefd hebben.

Vervolgens wordt alles in orde gemaakt om op het podium de “nieuwe” jeugdhoogheden te onthullen. Zij staan te popelen om te mogen starten en zullen vanaf het begin er een mooi feestje van gaan maken. Aansluitend gaan we op een interactieve manier verder waarbij alle carnavalsvierders in de zaal een aandeel hebben bij de onthulling van de prins. D.m.v. vragen, die met een mobiele telefoon beantwoord kunnen worden, zien we “live” wat het merendeel van de zaal voorspelt wie de nieuwe hoogheid gaat worden. Een “primeur” dus hoe het een en ander bekend wordt gemaakt. Dit was trouwens de allereerste hint richting de nieuwe hoogheid, daarbij kwamen achtereenvolgens: “hetzelfde maar ook anders” en “het wordt er druk en donker” als hints. Voor de laatste hint verwijzen we naar onze website www.cvdetoeters.nl of onze facebookpagina. Met deze vierde hint is de cirkel rond en kan het nog maar één persoon zijn. Mocht je je stem nog niet achtergelaten hebben op gokjewagen@cvdetoeters.nl doe het dan vóór zaterdag 4 januari 18:00 uur. Stemmen na dit tijdstip tellen niet meer mee!

Na de bekendmaking zal er in De Reinder natuurlijk een groot feest gaan plaatsvinden immers de hoogheden hebben erg lang moeten wachten op de allereerste polonaises en felicitaties. Hiervoor hebben ze de tijd tot 2:00 uur die nacht! Op het volgende feestje hoeven ze dan weer niet zo heel lang te wachten immers op 18 januari vindt alwéér een primeur in Toeterland plaats. Boerin Kayleigh Vlassak is dan via “De nakse waorheid” (bekend van het tv-programma) op zoek naar haar boer. En jaa … daar willen onze hoogheden natuurlijk niets van missen! We houden u logischerwijze op de hoogte enne tot op het prinsenbal, aanstaande zaterdag 4 januari … we zijn weer los!!