Beste Carnavalsvrienden, namens CV De Toeters willen wij iedereen een gelukkig en gezond 2021 toe wensen. Helaas staat carnaval dit jaar op een laag pitje, maar gezondheid voor iedereen is op dit moment het allerbelangrijkst. Onze hoogheden, Prins Teun I, Prinses Daphne, Jeugdprins Luuk en de Adjudanten Riley, Theo en Rick krijgen geen opvolgers en blijven dus officieel de Hoogheden van Toeterland.  We zullen binnenkort dan ook weer op hun adres de nodige versierselen gaan aanbrengen.

We willen iedereen in Toeterland vragen dit ook te doen door de Toetervlag, ballonnen, serpentines, tekeningen, etc. op te hangen.  Tevens zal eind januari onze Toeterkrant  uit komen met hierin een speciale middenpagina, die ook opgehangen kan worden. Wanneer je deze poster zichtbaar ophangt voor het raam ding je automatisch mee naar leuke prijzen/verrassingen.

Zo zie je maar, “Ós Carnavals♥ klopt altiêd!” en op deze manier proberen we “mej mekóar” de Carnavalsgedachte en sfeer springlevend te houden.

In dit kader zal over enkele weken ook het Wereldwijzer Jeugdprinsenpaar en Jeugdadjudant(e) gepresenteerd worden. In De Toeterkrant zullen zij zich aan u voorstellen. We hopen dat de jeugd op deze wijze toch een beetje Carnaval kan vieren binnen de geldende regels op dat moment.

Op zaterdagavond 30 januari wordt er een online Carnavalskwis voor Cranendonck georganiseerd waaraan iedereen mee kan doen.  Een gezellige carnavalsavond gegarandeerd en we hopen dat velen hier aan mee gaan doen, omdat een deel van de opbrengst bestemd is voor onze vereniging. De komende tijd zal hier via diverse media meer over bekend gemaakt worden.

Op de website en facebookpagina van CV De Toeters en natuurlijk via de Toeterkrant houden we u op de hoogte van eventuele nieuwe ontwikkelingen. We proberen er samen het allerbeste van te maken!

Natuurlijk wenst CV De Toeters iedereen het allerbeste toe. Blijf gezond en blijf vooral goed op elkaar passen!