Update vanuit Toeterland

Natuurlijk heeft iedereen 4 januari 2020 al in de agenda genoteerd staan. Op deze dag zal de nieuwe Dorstlustige Hoogheid van Toeterland in De Reinder bekend gemaakt worden. Vanaf 20:00 uur zal De Reinder volstromen met alles en iedereen die het afgelopen jubileumjaar samen met De Toeters vierden. Nog één keer kunnen de handjes op elkaar gezet worden voor Prins Jos III, Prinses Driena en hun adjudanten Stan en Rick die, met een beetje weemoed, voor de laatste keer hun prachtige kostuums gaan aantrekken. Natuurlijk ook nog één keer aandacht voor het jeugdtrio dat gaat aftreden, Jeugdprins Luuk, Jeugdprinses Sophie en Jeugdadjudante Yente. Wat hebben onze prinsenparen en hun aanhang een fantastisch jaar achter de rug en wat hebben ze genoten. Natuurlijk zijn zij ook meer dan benieuwd wie hun opvolgers gaan worden en dit alles zal op 4 januari bekend worden gemaakt. Na het aftreden van de kanjers van het afgelopen seizoen zal traditioneel eerst de  nieuwe jeugd het podium gaan krijgen. Wie o wie gaat de jeugd van Toeterland voor in het nieuwe carnavalsseizoen? Ook zo benieuwd hoe zij, met de vernieuwde jeugdraad hun eerste polonaise lopen?

Daarna wordt het podium vrijgemaakt voor het hoogtepunt van de avond, daar waar de geruchtenstroom al enkele weken over gaat. Wie is de Oppertoeter van 2020? Is het een man? Is het een vrouw? Is het een paar? De hints van de afgelopen weken  waren eigenlijk best wel duidelijk maar we doen er deze week nog eentje bij, zodat de mailbox van gokjewagen@cvdetoeters.nl weer vol kan lopen. De derde hint:

“Het wordt druk en donker!”

Voorspel je de naam goed, dan kun je op 4 januari een overheerlijke bak Budels winnen. Je mag slechts één keer een naam doorsturen en wanneer je de twee vorige hints nogmaals wilt lezen, bezoek dan onze Facebookpagina of website: www.cvdetoeters.nl

Natuurlijk wensen De Toeters iedereen het allerbeste (hopelijk in goede gezondheid) en een carnavalesk 2020!